Vidensfolk.dk - formidling af videnservicevidensfolk.dk  
formidling af videnservice

Med Vidensfolk.dk kan købere og leverandører   
af videnservice, let og effektivt, komme   
i kontakt med hinanden om løsning   
af konkrete opgaver   
 
  Søg løsninger og leverandører Få kunder og opgaver Om vidensfolk.dk Nyheder  Kontakt os
> Om vidensfolk.dk 
> Nyheder / RSS-feed / Blog  
> Betingelser og etiske retningslinjer
> Links & Ressourcer 
> Samarbejdspartnere  
> Referencer  
> Kontakt os
BACK Start > Om os > Referencer

Tilfredshed hos både købere og leverandører af videnservices ...Referencer

Vidensfolk.dk har hjulpet mange virksomheder med at finde frem til løsninger på konkrete videns- og ressourcebehov. 

Kunderne siger ...

Lone Jensen, ARCON Solar A/S, indsendte opgaven til Vidensfolk.dk, da der var brug for at finde en rådgiver, der med sikker hånd kunne hjælpe virksomheden frem til ISO 9001 certificering. 

Vidensfolk.dk hjalp med at afdække rådgivningsbehovet yderligere, hvorefter forespørgslen blev udsendt til kvalificerede konsulenter i formidlingstjenestens leverandørnetværk. 

Der kom bud fra 7 interesserede konsulenter, hvoraf ARCON Solar fik kontakt til 3. På baggrund af møde med alle 3, blev den bedst egnede udvalgt og arbejdet sat i gang straks derefter. 

Lone Jensen har givet følgende tilkendegivelse om formidlingen gennem Vidensfolk.dk:

”Jeg er meget glad for, at vi har gjort det på denne måde. Det har været godt at have 3 ude til ”samtale”, og jeg er sikker på, at vi har fundet en konsulent, som kan hjælpe os igennem på en god og effektiv måde. Så nu er det bare at spænde hjelmen...”
 

Tomas M. Jørgensen, ZERO-MAX A/S, har skrevet sådan her om forløbet, da Vidensfolk.dk hjalp med at finde en konsulent til at udføre interne kvalitetsaudits m.m.:

" ... Vidensfolk.dk er en virkelig effektiv måde at få leverandørforslag og tilbud på. Vi fik 5 (anonymiserede) forslag, jeg så nærmere på 3 ... og derefter var det blot at vælge.
 -
Det at man udfylder formularen på Videnfolk.dk, gør blot processen nemmere, idet opgaven er nødt til at være rimeligt velovervejet og dermed også nemmere for budgiverne at forholde sig til og respondere på
 - Jeg vil bestemt overveje Vidensfolk.dk igen, til opgaver vi har brug for nye kræfter til udefra, enten til outsourcing eller til både større og mindre projekter. "

Indsend opgave >>

Andre referencer  ...
 

Midlertidig kvalitetschef - International dansk virksomhed 

Forespørgslen ...Virksomheden havde uden held søgt efter en ny kvalitetschef og skulle finde en ressourceperson til at varetage den efterhånden nødlidende funktionen, indtil den rigtige kandidat kunne fastansættes.

Løsningen ...Vi formidlede en kvalitetskonsulent der skabte ro omkring afdelingens præstationer og som med et flot resultat varetog funktionen et halvt år. Der blev afregnet et fast månedligt honorar. Efterfølgende har konsulenten hjulpet virksomheden på ad hoc basis.
 
Grønt regnskab - Større virksomhed på Sjælland 

Forespørgslen ...Virksomhedens ISO 14001-certificering og de stedlige miljømyndigheder stillede krav om hurtig etablering af et bedre grønt regnskab end det mangelfulde materiale der forelå.

Løsningen ...Vi formidlede en miljøkonsulent der professionelt og hurtigt fik sat tingene på plads. Virksomheden klarer selv sine grønne regnskaber i dag. 
 
Outsourcet bogholderi - Lille jysk virksomhed 

Forespørgslen ...Virksomheden havde vokseværk og ejeren kunne ikke længere selv overkomme bogholderifunktionen.

Løsningen ...Vi formidlede en erhvervsservice virksomhed som overtog alle funktionerne vedr. bogholderi og løn. Bogholderen arbejder nu ca. 1 dag om måneden for virksomheden.
 

Videndeling på ekstranet - Virksomhed med udenlandsk produktion 

Forespørgslen ...Virksomheden ønskede at strukturere og effektivisere medarbejdernes vidensdeling, planlægning m.v. ved hjælp af et udbygget informationssystem på ekstranet.
Løsningen ...Vi formidlede en IT-konsulent-virksomhed der designede et system som gav overblik og intuitiv vidensdeling på tværs af virksomhedens multinationale produktionsenheder.

Indsend opgave >>

Top
 

Nyhedsbrev >>

Vidensfolk.dk er en professionel formidlingstjeneste, der gør både kunder og leverandører glade! 

Produktblad for købereNår der er brug for vidensfolk

Få kontakt til vidensfolk der både kan og vil hjælpe ...

Værdien af at benytte Vidensfolk.dk's formid-ling er, at du rammer rigtigt og sparer tid i din søgning efter viden-service leverandører. 

Du skal blot definere opgaven, gennemgå de kvalificerede bud og forestå selve udvælg-elsen blandt bud-giverne. 

Resten af søgeproces-sen tager vi os af!

Når du benytter 
vidensfolk.dk til at 
finde leverandører, 
kan du være sikker 
på, at dem der byder 
på opgaven både kan 
og vil hjælpe med 
udfordringerne ...

Vi skaber kontakt til ... 
virksomhedsrådgivere og konsulenter, IKT-specialister, kursusvirksomheder, HR- & rekrutteringsbureauer, rådgivende ingeniører, arkitekter og designere, advokater og juridiske rådgivere, finansieringsrådgivere, revisorer og bogholdere, PR- og reklame-bureauer og mange flere professionelle vidensfolk ...

Se også vores
kompetenceoversigt.

|  Opdateret: 15-06-2012   © Manator Aps - Herthavej 7, DK-7000 Fredericia - Tlf.: 75 95 44 46 - Mail: info@manator.dk  |

 

Produktblad for købereNår der er brug for vidensfolk

Køb videnservice
Søg vidensfolk

Vidensfolk.dk
 
Kunder får løsninger og leverandører får kunder! 
>
Om vidensfolk.dk
 
Bookmark and Share

  Tilmeld nyhedsbrev